Ποιοτικά δερμάτινες επενδύσεις αυτοκινήτων από το 1980

Εταιρία

Η Gregory Leather, Κεσσόπουλος Γ. & Σια Ο.Ε. είναι μια εταιρία με μεγάλη αναγνωρισιμότητα πανελλαδικά και η οποία κατέχει εδώ και πολλά χρόνια μία από τιςπρώτες θέσεις στον χώρο της κατασκευής δερμάτινων επενδύσεων.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο 2ο χλμ. Θεσ/νίκης – Αθήνας. Η ραγδαία ανάπτυξή της, τα τελευταία χρόνια της επέτρεψε να εξοπλιστεί με εξελιγμένα ηλεκτρονικά μέσα σχεδιασμού, κοπής και επεξεργασίας δερμάτων χρησιμοποιώντας ειδικές μηχανές ραφής τελευταίας τεχνολογίας.

Η GREGORY LEATHER, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων, κατέχει το πιστοποιητικό TUV ISO 9001-2000, που αφορά στην ποιότητα των υλικών, στο σχεδιασμό και στην παραγωγική διαδικασία των δερμάτινων επενδύσεων σαλονιών αυτοκινήτων.Μάλιστα, η εταιρία  βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης του διεθνούς πιστοποιητικού ISO/TS 16949:2002 από την DEKRA, που αφορά στη μαζική παραγωγή σαλονιών για αυτοκινητοβιομηχανίες.

Εξατομικεύοντας τις υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις διαθέσεις του κάθε πελάτη, ηGREGORY LEATHER έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία εδώ και τριάντα χρόνια να μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά. Η μείωση των χρόνων παράδοσης και το εξειδικευμένο προσωπικό που σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές και τα ειδικά προγράμματα για εμπόρους συνιστούν την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας.
Αυτόματο κοπτήριο δερμάτων

Αυτόματο κοπτήριο δερμάτων

τελευταίας τεχνολογίας.

Σχεδιασμός πατρόν

Σχεδιασμός πατρόν

με ηλεκτρονικά μέσα

Ειδικές μηχανές

Ειδικές μηχανές

ραφής δέρματος

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Η εταιρία Gregory Leather διαθέτει υπερσύγχρονη μονάδα κατασκευής με εξελιγμένα ηλεκτρονικά μηχανήματα που σε συνδυασμό με το ειδικευμένο προσωπικό της, παράγει δερμάτινα σαλόνια υψηλής ποιότητας.
Ο δυναμικός εξοπλισμός της εταιρίας περιλαμβάνει:
  • Σχεδιασμό πατρόν με ηλεκτρονικά μέσα
  • Αυτόματο κοπτήριο δερμάτων τελευταίας τεχνολογίας.
  • Επεξεργασία δέρματος σε περφορέ (τρυπητό)
  • Ειδικές μηχανές ραφής δέρματος
Παράλληλα η εταιρία φροντίζει για την διαρκή εκπαίδευση των ανθρώπων της, πάνω στην σύγχρονη τεχνολογία και την εξέλιξη στο κατασκευή δερμάτινων επενδύσεων
Το σημείο διαφοροποίησης της GREGORY LEATHER με τους ανταγωνιστές της είναι οι πραγματικά χαμηλές τιμές, σε συνδυασμό με τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Αναφέρουμε το παράδειγμα της δυνατότητας της εταιρίας στην παραγωγική διαδικασία, που ξεπερνά τα 100 δερμάτινα σαλόνια ανά μήνα.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η δραστηριότητα της εταιρίας δεν σταματάει στην πώληση. Αναζητώντας συστηματικά και επίμονα την ιδανικότερη after sales εξυπηρέτηση του πελάτη, η GREGORY LEATHER διαθέτει ειδικά προϊόντα συντήρησης για τη μακροζωϊα στο δέρμα εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και οικονομική αποκατάστασή τους . Επιπλέον, δίνει 3 χρόνια εγγύηση σε φυσιολογική φθορά του προϊόντος.
Σωστή παροχή υπηρεσιών, σημαίνει γρήγορη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, πριν και μετά την παράδοση, Για το λόγο αυτό έχει πιστοποιήσει την παραγωγική διαδικασίας της μεISO 9001-2000, εγγυώντας έτσι τη μακροζωία των υλικών.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Η εμμονή στη ποιότητα κατασκευής των δερμάτινων επενδύσεων, ξεχωρίζει την GREGORYLEATHER από την ανταγωνισμό.
Η εταιρία GREGORY LEATHER δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ποιοτική κατασκευή και στη παροχή υπηρεσιών αντάξιων των πελατών της. Εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό της και ανανεώνοντας τον τεχνολογικό εξοπλισμό της με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, θέτει τα ποιοτικά στάνταρτς ένα σκαλί ψηλότερα. Συνδυάζοντάς τα με το πάθος για την επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος η GREGORY LEATHER, εγγυάται δερμάτινες επενδύσεις που συνδυάζουν την άνεση και την πολυτέλεια σε συνδυασμό με ποιότητα υψηλού επιπέδου. Η εταιρία μελετώντας κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας, έχει εξασφαλίσει την πιστοποίησή της με ISO 9001-2000. Παράλληλα όλα τα δέρματα που χρησιμοποιεί είναι εισαγωγής πρώτης ποιότητας, πιστοποιημένα επίσης με ISO 9001-2000.
Η GREGORY LEATHER, σας εξασφαλίζει σίγουρη και ποιοτική δουλειά.

Η GREGORY LEATHER δραστηριοποιείται σε επίπεδο χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Δηλαδή, αναπτύσσει συνεργασίες πανελλαδικά με εμπόρους και αντιπροσώπους αυτοκινήτων, με σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες τους, δημιουργώντας ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο από ανθρώπους με εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση.